vrijdag 1 april 2011

WeLOVEScarves !!

Die naai- en fashionmicrobe is 'n redelijk familietrekje. Zo heeft de Pfaff-machine van m'n mama al een tijdje geleden zijn 30ste verjaardag gevierd, en tijd om vast te roesten heeft ie de voorbije decennia niet echt gehad.


Nu is daar nog m'n jongste zusje: 20 jaar, studente economie èn fashionchick; ze heeft duidelijk een neus voor opkomende trends.


Mams en zus hebben onlangs een label "Live Love Laugh" opgericht: samen ontwerpen en creëren ze ontzettend mooie, volledig handgemaakte, sjaals. 


Dit bericht plaatste mijn zusje op haar facebook-groep We<3Scarves:
Hi girls,
een paar maanden geleden was ik op zoek met mijn mama naar stof voor een kleedje.
In die winkel heb ik een paar zalige stofjes, lintjes, knopen,etc. gevonden, echt zalig. Mijn mama en ik zijn beginnen nadenken wat we allemaal met die zalige stoffen konden doen en aangezien ik verliefd ben op sjaals zijn we er sjaals mee beginnen ontwerpen.We hebben nu 3 verschillende soorten, je moet eens checken wat je ervan vindt en als je ze liiiiked kan je aan mij vragen om één te verkrijgen!!!XOXO
Ondertussen werken ze met vier geselecteerde stoffen (black skulls, white skulls, blocked & lace), maar telkens wordt een unieke afwerkingstouch aan de sjaal gegeven (satijnbiais, rushes...). Er wordt voor gezorgd dat geen enkele identieke sjaal de deur uitgaat. Met persoonlijke voorkeuren wordt uiteraard rekening gehouden. 


Aflevering / verzending van de sjaal gebeurt in een mooie, bijpassende verpakking.


Wie interesse heeft, check vlug even de FB-groep èn de weblog voor nog meer foto's (ook van de andere dessins), en blijf checken, ook in de toekomst, want dit ambitieuze duo heeft nog veel plannen...


Vragen of bestellingen kan je ook rechtstreeks aan mij richten :-).


Hier alvast 'n sfeer-shoot:
Geen opmerkingen:

Een reactie posten