maandag 19 december 2011

De geboortekadootjes

Ik wou nog eens iets posten over de kadootjes die we uitdeelden ter 'ere' van Oscar's geboorte.
Omdat de kadootjes vooral werden uitgedeeld tijdens het geboortefeest van Oscar, en die was gister'n, kon ik dit berichtje pas posten nàdien.

Vandaar dus de reden van de vertraging van deze post.

Opnieuw (net als bij het geboortekaartje) zat ik met het 'plastieken beestjes'-gegeven in m'n hoofd.
Aanvankelijk wou ik zelf zakjes maken, in rode polkadot-stof; om die reden zit dat motiefje ook - subtiel - verwerkt in het geboortekaartje. Dan zouden er beesten-broches gefabriceerd worden, om op de zakjes te spelden (voor dit 'gepikte ideetje', zie de website van Boontjes).

Nu geraakte ik wat in 'tijdsnood', en zag ik het maken van 100 zakjes niet meer zitten. Dan maar op zoek naar een alternatief kant-en-klaar zakje. Het werden dus deze jutezakjes, met rood satijnlintje. De 'personal touch' gaf ik dmv de beestjes èn het naamkaartje. Opgevuld met klassieke bruine & felgroene suikerbonen, werd dit zakje best wel 'gesmaakt' door de gasten op het feest. Ziehier:Voor de kids had ik iets anders in gedachten. Ook naar een ideetje 'gepikt' van het net, meerbepaald bij Meisjesmama. Het zouden grote beesten worden, omdat kinderen daar toch steeds graag mee spelen. En om dan wat retro te gaan, èn in de tinten van het thema, heb ik die gecombineerd met de alombekende cola-knotsen. Simpel, maar zeer succesvol. Ziehier:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten